Holywin u Zagrebu

Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije poziva sve da sudjeluju na Holywinu, programu koji se organizira uoči svetkovine Svih svetih, a koji se ove godine održava u ponedjeljak 31. listopada.
holywin2022

Program će započeti svetom misom u Bazilici sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u 19 sati, koju će predvoditi p. Marko Šop. Nakon svete mise slijedi predstava u 20 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Na svetkovinu Svih svetih, 1. studenog, ponovit će se izvedba predstave u 20 sati.

Ulaznice se mogu nabaviti u Uredu za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije (Vlaška 36) od srijede do petka od 16 do 18 sati; u Sakralnom odsjeku NDS-a (Branjugova 1) od 8 do 16 sati; u župnom uredu na Svetom Duhu (od 10 do 12 i od 16 do 18 sati); u Župi sv. Ivana XXIII., pape u zagrebačkoj Dubravi (u župnom uredu od 17:30 do 18:15 ili u sakristiji nakon sv. mise); na Hrvatskom katoličkom sveučilištu te prije same izvedbe na ulazu u dvoranu.

Ulaznice će biti moguće kupiti i u srijedu 26. listopada na Studentskom vjeronauku u Župi Duha Svetoga na Jarunu.

Cijena ulaznice je 25 kn, a moguće ih je rezervirati na e-mail mladi@zg-nadbiskupija.hr ili putem društvenim mreža Ureda za pastoral mladih.

Objavljeno: 25. 10. 2022. u kategoriji