Materijali

Križni put sa sv. Faustinom Kowalskom

U petak uoči Cvjetnice mladi Zagrebačke nadbiskupije tradicionalno se okupljaju na Križnom putu za mlade na Ksaveru. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju zbog virusa COVID-19, ove godine nismo u mogućnosti okupiti se i zajedno moliti pobožnost Križnoga puta.

No, pozivamo vas da u svojim obiteljima izmolite Križni put sa sv. Faustinom Kowalskom i u molitvi prikažete sve one koji se na bilo koji način bore s koronavirusom. U nastavku vam donosimo tekst Križnoga puta sa sv. Faustinom, napisan prema njenim razgovorima s Isusom koje je zabilježila u svome Dnevniku.

Misa bl. Ivana Merza

U prigodi Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji se održava u Zagrebu 9. i 10. svibnja, skladana je Misa bl. Ivana Merza.

Himna SHKM-a 2020. u Zagrebu

Dragi mladi, 

pred vama je himna za 11. Susret hrvatske katoličke mladeži koji će održati 9. i 10. svibnja 2020. u Zagrebu.
Himnu možete poslušati na https://www.youtube.com/watch?v=3U2mmnG1Yg0, a notne zapise himne možete pronaći niže u objavi!


Autor teksta: Lovro Knežević
Autor glazbe: Lovro Knežević
Aranžman: Lovro Knežević
Glazbeni producent: Toni Eterović
Tonski studio: Toneter

Adventska priprava za SHKM

Dragi mladi, župni animatori i voditelji župnih kateheza,

Približava nam se SHKM 2020. u Zagrebu. Kako bi na vrijeme počeli s pripremama naše redovnice, vjeroučitelji i svećenici pripremili su kateheze koje predlažemo koristititi za pripremu mladih kroz vrijeme došašća. Materijali su dostupni na linku.

Želeći Vam blagoslovljeno ovo vrijeme iščekivanja srdačno Vas pozdravljamo.