Otvorene prijave za Svjetski dan mladih u Lisabonu

Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, u suradnji s Uredom za pastoral mladih Varaždinske biskupije, organizira hodočašće i sudjelovanje mladih na Svjetskom danu mladih, koji se od 1. do 6. kolovoza održava u Lisabonu.
Svjetski dan mladih Lisabon

Hodočašće započinje 28. srpnja polaskom iz Zagreba i Varaždina te završava povratkom 11. kolovoza. Cijena hodočašća iznosi 850 eura (615 eura iznosi cijena puta, a 235 eura cijena hodočasničkog paketa). Cijena puta uplaćuje se agenciji, a cijena hodočasničkog paketa na račun (nad)biskupije.

Cijeli program hodočašća možete preuzeti na poveznici i pronaći na društvenim mrežama Ureda za pastoral mladih.

Za sudjelovanje na Svjetskom danu mladih mogu se prijaviti mladi između 18 i 35 godina putem Google obrasca koji se nalazi na poveznici.

Mlađi od 18 godina mogu se prijaviti i sudjelovati na susretu uz pratnju punoljetne osobe.

Prijava se prihvaća popunjavanjem obrasca te ispunjavanjem i slanjem Ugovora o putovanju koji možete preuzeti ovdje. Popunjeni, potpisani i skenirani obrazac ugovora potrebno je dostaviti na adresu: mladi@zg-nadbiskupija.hr ili mladi@biskupija-varazdinska.hr, ovisno kojoj (nad)biskupiji pripadate. Također, prilikom prijave potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 100 eura na račun agencije najkasnije tri dana od prijave.

Broj mjesta je ograničen!

Za dodatna pitanja možete se obratiti na e-mail adresu: mladi@zg-nadbiskupija.hr ili mladi@biskupija-varazdinska.hr.

Objavljeno: 03. 02. 2023. u kategoriji