SHKM Dubrovnik 2014

Dubrovčani snimili spot za himnu SHKM-a

Mladi volonteri SHKM-a, koji radosno iščekuju 32.000 mladih iz Hrvatske i svijeta nadolazeći vikend u Dubrovniku, prethodnih su dana na čarobnim dubrovačkim lokacijama snimili službeni spot himne SHKM 2014 pod nazivom: „Na slobodu pozvani“, objavljeno je na mrežnoj stranici Vijeća za mlade Dubrovačke biskupije.

Spot je sniman na prekrasnim lokacijama unutar gradskih zidina poput Straduna, Onofrijeve fontane, Minčete, ali i na plaži Banje i na Srđu te predstavlja spoj mladenačke kreativnosti, spontanosti i ljepote srednjovjekovnog Dubrovnika. Ovim službenim spotom Susreta Hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku, mladi Dubrovnika poželjeli su srdačnu dobrodošlicu svojim vršnjacima i u spotu pokazali mali dio ljepota svog drevnog Grada. Snimanje spota zaokupilo je pažnju brojnih prolaznika i turista, koji su prilazili i čestitali mladima i zaželjeli najljepše želje za nadolazeći Susret katoličke mladeži u Dubrovniku.


(video: Youtube kanal MladiDbk)

Tekst himne na 'Na slobodu pozvani' napisala je Josipa Dević, uglazbile su je poznate hrvatske glazbenice, bivše Divasice - sestre Ivana i Marija Husar, aranžman potpisuje Saša Miočić, a izvodi je Stjepan Lach. Spot su osmislili mladi volonteri uz pomoć Joška Mikuša, a snimili i montirali uz pomoć s. Ružice Dodig iz Učeničkog doma Paola di Rosa.

Autor: mladi-dbk.com; Fotografija: mladi-dbk.com

Objavljeno: 21. 04. 2014. u kategoriji Video vijesti