Produžene prijave za Svjetski dan mladih u Krakowu

Prijave za SDM Krakow 2016

Mladi Zagrebačke nadbiskupije uputit će se na 31. Svjetski dan mladih u organizaciji Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije. Svi koji se žele prijaviti, to mogu učiniti do 15. travnja 2016. godine. Prijaviti i informirati se mogu na e-mail Ureda za pastoral mladih: mladi@zg-nadbiskupija.hr. U prijavi je obavezno navesti: ime i prezime, datum rođenja, mjesto/župu, broj mobitela, e-mail te broj osobne iskaznice ili putovnice.

Hodočašće će se održati od 20. srpnja do 1. kolovoza 2016. godine. Prvi dio hodočašća, dane u biskupijama, od 20. do 25. srpnja mladi će provesti u biskupiji Katowice, a planirano je hodočašće u Wadovice, Auschwitz i Częstochowu – svetište Jasna gora. Drugi dio, od 25. srpnja do 1. kolovoza u Krakowu gdje će sudjelovati s papom Franjom u tjednom programu pripremljenom za mlade te završnom euharistijskom slavlju.

Na susret se mogu prijaviti mladi od 16 do 30 godina koji će sudjelovati na mjesečnoj duhovnoj pripravi za Svjetski dan mladih u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu. Maloljetne osobe mogu sudjelovati uz pisanu dozvolu roditelja i punoljetnu pratnju.

Tijekom susreta smještaj će biti organiziran po obiteljima ili u školama i sportskim dvoranama pa je obavezno ponijeti sa sobom vreću za spavanje.

Cijena hodočašća je 220 eura + 700 kuna u što je uključen prijevoz autobusom, smještaj i prehrana u Katowicama, hodočasnički paket u Krakowu (koji obuhvaća smještaj, prehranu i javni prijevoz) te putno zdravstveno osiguranje. Plaćanje je moguće na rate, a uplate se mogu izvršiti u Uredu za pastoral mladih ili na susretima duhovne priprave za SDM. Prijava na susret potvrđena je uplatom prve rate.

Prijava za Svjetski dan mladih moguća je i u sklopu mjesečne duhovne formacije mladih u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu (Kaptol 29a). Susreti koji nam još predstoje su 8. veljače 2016., 14. ožujka 2016., 18. travnja 2016., 09. svibnja 2016. i 06. lipnja 2016.


Objavljeno: 27. 01. 2016. u kategoriji Vijesti